مدیرعامل شرکت غله و امور بازرگانی استان:
کیفیت آرد کهگیلویهوبویراحمد مورد تایید اداره کل استاندارد است
ابوالحسن صداقتکیش گفت: کیفیت آرد در کهگیلویهوبویراحمد مورد تایید اداره کل استاندار و معاونت غذا و دارو است.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالحسن صداقت کیش در گفتوگو با پایگاه تحلیل و اطلاعرسانی صبح زاگرس با تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان و همچنین با گرامی داشت یاد و خاطره شهید صارمی و روز خبرنگار در خصوص کیفیت آرد و نان در کهگیلویه و بویراحمد گفت: گندم مورد نیاز استان از دو منبع کهگیلویه و بویراحمد و خارج از آن تامین می شود در بهترین حالت تولید ۷۰ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد مازاد نیاز استان تامین می شود.
,
شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
صبح زاگرس,
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در زمان خشکسالی میزان تولید گندم ما کاهش دارد و برای جبران کمبودها گندم مورد نیاز از سایر استان ها یا از گندم وارداتی تامین می شود، گفت: گندم کهگیلویه و بویراحمد از جمله گندم های با کیفیت در سطح کشور متناسب با آزمایشات است، در حوزه کیفیت آرد توسط دو ارگان سازمان استاندارد و همچنین معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار میگیرد و اگر مشکلی داشته باشد به صورت مکتوب مشکل را اعلام میکنند تا برطرف شود در این راستا خوشبختانه توسط این دو مجموعه تذکری در خصوص کیفیت آرد به ما اعلام نشده است.
,
,
وی به مرحله توزیع آرد بین خبازی ها بعد از تایید کیفیت دو ارگان ذکر شده اشاره داشت و گفت: در خبازی ها با اینکه قشر پرتلاشی هستند که در کنار تنورهای داغ در حال تولید نان هستند اما انتظار داریم در حوزه کیفیت مراحلی را رعایت کنند این مراحل توان و تسلط شاطر، نوع خمیرگیری، ساعت خواب خمیری بین ۴۵ تا یک ساعت، وزن چانه مد نظر است که در این راستا اگر وزن چانه سنگین باشد نان خمیر می شود و اگر وزن چانه سبک باشد نان ترد و با کیفیت پایین به دست مردم نمی رسد، بنابراین باید وزن چانه ابلاغی توسط کارگروه آرد و نان به وسیله خبازی ها رعایت شود زیرا یکی از آیتم ها در کیفیت نان وزن چانه است.
,
این مسئول در ادامه به افزودنی های مجاز به خمیر، اضافه کردن آب در تابستان و زمستان به خمیر و همچنین استاندار بودن دستگاه ها پخت و پرهیز از پخت با شعله مستقیم اشاره داشت و گفت: با رعایت موارد ذکر شده توسط خبازی ها می توان افزایش کیفیت نان توسط خبازی ها را مشاهده کرد.
,
,
وی گفت: از اتحادیه صنف انتظار وجود دارد آموزش های خود را هر مدت یکبار به خبازی ارائه دهند تا کیفیت نان افزایش پیدا کند و از طرفی خبازی ها به صورت زود به زود شاطر خود را عوض نکنند زیرا یکی از فاکتوری های کیفیت نان توان و تجربه شاطر است.
,
,
صداقت کیش با بیان اینکه اکثر قریب به اتفاق خبازی ها موارد کیفی را رعایت میکنند، ادامه داد: دراحادیث از کم فروشی به عنوان حق الناس یاد شده است و انتظار داریم وزن چانه باید مورد توجه باشد هر چند خبازی ها نان با کیفیت مطلوب در شهرستان های مختلف استان پخت می کنند.
,
,
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مجموعه های نظارتی بر کیفیت، همکاران در جهاد کشاورزی، تعزیرات و مجموعه بسیج اصناف که با حضور خود اقدامات ارزنده ای داشتند و همچنین مجموعه بهداشت که بر روند کیفیت فعالیت دارند از حضور و نقش آفرینی آنها تشکر و قدردانی می کنیم.
,
,
انتهای پیام/
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه