اخبار داغ

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن، تجارت کرمان خبر داد؛

خروج ۴۳ واحد تولیدی تا پایان سال از رکود/ سبد پروژه‌ها گامی در راستای بهبود وضعیت تولید در استان کرمان

خروج ۴۳ واحد تولیدی تا پایان سال از رکود/ سبد پروژه‌ها گامی در راستای بهبود وضعیت تولید در استان کرمان
علیرضا رحمان نژاد گفت: در قالب سبد پروژه ایی که برای استان ها تعریف شده است؛ دومین مرحله، فعال‌سازی واحدهای راکد است که از شهریور ماه جاری شروع شده؛ با توجه به اهداف تعیین شده سازمان در کرمان، هدف امسال ۴۳ واحد تولیدی راکد قابل احیا بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رحمان‌نژاد، معاون امور صنایع اداره کل صمت کرمان در گفتگو با "راه آرمان" درخصوص عملکرد سامانه جامع تجارت و روال ثبت نام واحدهای تولیدی در آن گفت: سامانه جامع تجارت توسط وزارت صمت و در راستای شفاف سازی جریان کالا تعریف شده است؛ واحد های تولیدی معدنی استان که تعداد آنها حدود ۱۴۹۱ واحد است،  تا تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ در سامانه ثبت نام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان" ,

 استعلام گیری فعال بودن پروانه های بهره برداری به صورت برخط از بهمن ماه

,  استعلام گیری فعال بودن پروانه های بهره برداری به صورت برخط از بهمن ماه,  استعلام گیری فعال بودن پروانه های بهره برداری به صورت برخط از بهمن ماه,

وی توضیح داد: هر واحد موظف است کد نقش را دریافت کند و شناسه کالا را براساس پروانه بهره برداری که دارد، از سامانه بگیرد و اظهار تولید کند، سپس فاکتورهای الکترونیکی فروش در سامانه ثبت می شوند؛ در نهایت مجموع این فرایندها به درصد شفافیت واحد برمی گردد.

,

رحمان نژاد عنوان کرد: از پایان بهمن ماه ۱۴۰۱ استعلام فعال یا غیرفعال بودن پروانه های بهره برداری واحدهای تولیدی به صورت برخط است، بنابر این  واحدهای تولیدی ملزم به ثبت نام در سامانه هستند؛ همچنین در معاونت صنایع سازمان، کارشناسان و شرکت خدمات کدگذاری مستقر بوده و به واحدهای تولیدی کمک می کنند تا در سامانه جامع ثبت نام کرده و اظهار تولید خود را به جای سامانه بهینه یاب وارد کنند.

,

ده سبد پروژه  به معاونت امور صنایع صمت استان کرمان محول شده است

, ده سبد پروژه  به معاونت امور صنایع صمت استان کرمان محول شده است,

معاون امور صنایع اداره کل صمت کرمان در خصوص سبد پروژه های سازمان صمت و پروژه هایی که به استان کرمان محول شده، اظهار داشت: ده پروژه تحت عنوان پروژه های ده گانه به کرمان محول شده که معاونت امور صنایع متولی انجام سه پروژه آن است.

,

وی افزود: پروژه اول اصلاح مجوزهاست که تا پایان شهریورماه ۱۴۰۲ مجوزها و پروانه های صنفی تولیدی تمامی واحدهای تولیدی باید اصلاح شود؛ در این پروژه اطلاعات داخل مجوزها از جمله ظرفیت های تولید، اشتغال واحدهای تولیدی و سایر مواردی که در تصمیم گیری مسائل کلان استان و کشور تاثیر می گذارند، اصلاح می شود.

,

رحمان نژاد تصریح کرد: دومین پروژه که از اهمیت بالایی برخوردار است و در راستای تحقق برنامه ها و اهداف سال است، فعال سازی واحدهای راکد است که از شهریور ماه شروع شده؛ با توجه به اهداف تعیین شده سازمان در کرمان، هدف امسال ۴۳ واحد تولیدی راکد قابل احیا بوده است.

,

۲۰ واحد راکد تا کنون فعال شده است

, ۲۰ واحد راکد تا کنون فعال شده است,

معاون امور صنایع ادامه داد: تاکنون چهار جلسه کارشناسی تخصصی و تعداد زیادی کارگروه عمومی برگزار شده و تا آخرین جلسه، نزدیک به ۲۰ واحد فعال کرده ایم و آمار تولید آنها در سامانه جامع تجارت در حال ثبت است؛ این پروژه تا پایان سال ادامه دارد.

,

این مقام مسئول با بیان اینکه سومین پروژه محول شده به معاونت امور صنایع، بازسازی و بهسازی واحدهای تولیدی است، گفت: این واحدها شناسایی و لیست آنها به وزارت صمت اعلام شده که در حال بررسی هستند؛ پس از تعیین تکلیف این واحدها و برگزاری جلسات کارشناسی نهایی، به بانک ها معرفی می شوند و تا پایان تولید محصول و ارائه به بازار، رصد تسهیلاتی برای این واحدهای تولیدی ادامه دارد.

,

رحمان نژاد درخصوص عملکرد کارگروه رفع موانع تولید عنوان کرد: کارگروه رفع موانع تولید سه زیر کارگروه تخصصی شامل صنعت، میراث و جهاد دارد؛ واحدهای تولیدی که با دستگاه های اجرایی از جمله تامین اجتماعی، آب، برق، گاز، دارایی، امور مالیاتی و ... مشکل دارند، در سامانه tashil.ir ثبت نام می کنند که یکشنبه هرهفته جلسات کارشناسی در محل خانه صنعت و معدن استان برگزار می شود.

,

وی ادامه داد: پس از جلسه کارشناسی، متن پیشنهادی برای رفع مشکلات تهیه می شود و برای جلسه کارگروه اصلی با حضور اعضای اصلی از جمله استاندار، ریاست سازمان صمت، اتاق بازرگانی و امور اقتصاد و دارایی ارسال می گردد و تصمیم گیری مصوبات برای رفع موانع تولید واحدها نهایی می شود.

,

معاون امور صنایع اداره کل صمت کرمان ابراز کرد: این مصوبات پس از ابلاغ به دستگاه های اجرایی، ظرف مدت ۱۵ روز توسط  دبیرخانه که سازمان صمت است، پیگیری می شود تا به نتیجه نهایی برسد.

,

اجرایی شدن ۴۰ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید طی  ۸ ماه

, اجرایی شدن ۴۰ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید طی  ۸ ماه,

رحمان نژاد بیان کرد: طبق گزارش هشت ماهه ابتدای سال از کارگروه رفع موانع تولید، ۲۶ جلسه این کارگروه در محل سازمان برگزار شده است که حاصل آن ۲۶۰ مصوبه برای واحدهای تولیدی بوده است؛ از این تعداد حدود ۴۰ تا ۴۹ درصد مصوبات اجرایی شده است و ۴۰ درصد از مصوبات در دست اجراست.

,

وی با بیان اینکه با توجه به رصدهای انجام شده، درصد خوبی از مصوبات تا پایان سال اجرایی می شوند،  گفت: از  ۱۰ درصد مصوبات اجرا نشده، ۵ درصد توسط متقاضی و ۵ درصد توسط دستگاه های اجرایی انجام نشده که درصد مربوط به دستگاه های اجرایی، هرهفته توسط سازمان صمت در جلسات کارگروه مطرح و موضوع تا زمان حصول نتیجه کاملا پیگیری می شود.

,

معاون امور صنایع اداره کل صمت کرمان خاطرنشان کرد: ماحصل این پیگیری ها، رفع مشکلات واحدهای تولیدی، افزایش ظرفیت تولید و همچنین فعال کردن واحدهای راکد و در نتیجه تحقق یافتن اهداف و برنامه های سال سازمان صمت استان کرمان است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه